SN

(0)

Meni

Blog: recepti, saveti, uticaj na sredinu

MAMURLUK – SODA VODA REŠENJE

Mamurluk je stanje organizma koje se javlja nakon prekomerne upotrebe alkoholnih pića. Alkohol pospešuje izlučivanje vode iz organizma što može dovesti do ispucalih usana, a neretko glavobolja i mučnina. Zašto...
aperol soda voda

Aperol spritz-Osetite duh Italije u svom domu!

Aperol špric predstavlja mešavinu tri pića – Aperola, Prosecco-a i soda vode. U pitanju je osvežavajući aperitiv, koji se ne mora piti samo pre jela, već se može piti i uz popodnevnu kafu.

Gemišt ili špricer?!

Nema ko u Srbiji nije čuo za špricer i probao ga makar jednom u životu. Ipak soda vodu pomešanu sa vinom u Hrvatskoj, znaju pod drugim imenom - gemišt i iako su postale sinonimi, izvorno ta dva pića nemaju isti sastav.

Stari, dobri klaker

Klaker je bezalkoholno, bistro, osvežavajuće piće. Sastoji se od vode, šećera, gazirano je a ima i dodatak koji mu daje atraktivnu boju (crvenu, lila ili braon) i ukus koji podseća na krušku, ili eventualno neko drugo voće.

Distributeri SODAPOWER aparata i cilindara

 • Izvorska voda
 • Izvorska voda

  Belodrimska 119
  34000 Kragujevac, Srbija

  T: +381 64 3333774

 • Izvorska voda
 • Izvorska voda

  Belodrimska 119
  34000 Kragujevac, Srbija

  T: +381 64 3333774

Kompanija SodaPower ima želju da raširi prodajnu mrežu na teritoriji cele Srbije. Ako želite da budete jedan od naših distributera NOVOG proizvoda na našem tržištu, kontaktirajte nas na jedan od navedenih brojeva telefona ili nam pošaljite Vaše predloge za saradnju. Svaka sugestija je dobrodošla!